Scroll Top

poppentheater roodsnor

Hebt u vragen rond dit project of wenst u zelf uw website onder handen te nemen? Aarzel dan niet contact op te nemen via onderstaand formulier, we beantwoorden graag al uw vragen!
PROJECT

Bij het creëren van deze website stond de betovering van het poppentheater centraal. Ik wilde ervoor zorgen dat de bezoekers direct werden meegevoerd in de magische wereld van Roodsnor. Daarom heb ik gekozen voor een levendig en kleurrijk ontwerp, dat de speelsheid en vreugde van het poppentheater weerspiegelt.

Het startpunt was het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur. Bezoekers moeten gemakkelijk toegang hebben tot informatie over de voorstellingen, personages en evenementen die Roodsnor aanbiedt. Ik heb ervoor gezorgd dat elke pagina intuïtief is ontworpen, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken.

Bij het creëren van deze website stond de betovering van het poppentheater centraal.

Om de sfeer van het poppentheater te benadrukken, heb ik gebruik gemaakt van rijke visuele elementen. Ik heb prachtige foto’s geïntegreerd van de kleurrijke marionetten en met de hand gemaakte decors. Daarnaast heb ik gezorgd voor speelse animaties en interactieve elementen die de bezoekers betrekken en hen een voorproefje geven van de magie die ze kunnen verwachten.

Een ander belangrijk aspect was het implementeren van responsief design. Met het oog op de verschillende apparaten waarmee mensen websites bezoeken, wilde ik ervoor zorgen dat de website er op zowel desktops als mobiele apparaten geweldig uitziet en goed functioneert. Hierdoor kunnen bezoekers overal en altijd genieten van de wereld van Roodsnor.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.