Scroll Top

All Fire Security

Hebt u vragen rond dit project of wenst u zelf uw website onder handen te nemen? Aarzel dan niet contact op te nemen via onderstaand formulier, we beantwoorden graag al uw vragen!
project-all-fire-webdesign-mingneau
PROJECT

All Fire Security is een gevestigde onderneming in de (brand)beveiligingssector. De firma noteert een toenemende stijging in klantenbestand en breidt zijn expertise en aanbod uit in functie van de steeds strengere wordende wetgeving enerzijds en met oog op een professionele dienstverlening voor hun klanten anderzijds. Webdesign Mingneau wou dan ook deze trend doortrekken in de digitale visibiliteit van All Fire Security. De huidige website werd stevig onderhanden genomen. Deze was niet responsief en had een verouderde user-interfase. Er werd een hedendaagse, professionele website opgebouwd volledig in lijn met de huisstijl van de onderneming. De website werd responsief gemaakt, er werd een webshop geïmplementeerd en de toevoeging van de 2de landstaal Frans.

…Totaaloplossingen in beveiliging!

De nieuwe website resulteerde in meer leads, hogere visibiliteit in Google en online verkoop van brandbeveiligingsproducten.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.