Scroll Top

MUSA LOVA

Hebt u vragen rond dit project of wenst u zelf uw website onder handen te nemen? Aarzel dan niet contact op te nemen via onderstaand formulier, we beantwoorden graag al uw vragen!
website-musa-lova-mingneau
PROJECT

Voor onze klant Musa Lova mochten wij instaan voor de opbouw van de volledig vernieuwde website met E-commerce functionaliteiten. Musa Lova is een ambachtelijk Vlaamse-Brabants streekproduct. In alle likeuren zit de smaak van bananen op originele wijze  verwerkt. Deze heerlijke ambachtelijk producten zijn het resultaat van een samenwerking met het bananenproject van prof. Swennen van de KU Leuven. Een deel van de opbrengst wordt ook geschonken aan project Kisangani, om zo de lokale landbouwers te steunen.

De verouderde website werd volledig opnieuw uitgewerkt in een levendig en gebruiksvriendelijk ontwerp, volledig aangepast aan alle schermgroottes.
Dankzij een intensieve samenwerking kon Musa Lova hun producten via een krachtig platform aanbieden. De webshop focust op een gebruiksvriendelijke en vlotte transactie.

Gebruiksvriendelijk, professioneel en strak E-commerce platform

De nieuwe website met geïntegreerde webshop resulteerde in meer leads en transacties, hogere visibiliteit voor Musa Lova in Google en een sterkere branding.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.