Scroll Top

ESTHETIEK PASCALINE

Hebt u vragen rond dit project of wenst u zelf uw website onder handen te nemen? Aarzel dan niet contact op te nemen via onderstaand formulier, we beantwoorden graag al uw vragen!
esthetiek-pascaline-webdesign-mingneau
PROJECT

Esthetiek Pascaline is een erkend schoonheidsinstituut dat steunt op meer dan 20 jaar ervaring in de schoonheidswereld. Zaakvoerster Pascaline kiest resoluut voor een behandeling op maat van de klant. Het schoonheidssalon maakt deel uit van het Master Of Beauty label, wat garant staat voor een kwalitatieve behandeling. Het was dan ook de ideale opportuniteit om deze professionele, serene en persoonlijke werkethiek door te trekken in een volledig nieuwe website. Er werd gekozen voor een lichtrijk, duidelijk en zacht ontwerp, waarin gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Via de website kunnen er ook online afspraken en reservaties geboekt worden, wat zeker en vast een meerwaarde is in deze tijd.

…de professionele en persoonlijke werkethiek werd doorgetrokken in een fris, overzichtelijk en duidelijk ontwerp!

De nieuwe website is ook volledig responsief en is op alle schermgroottes te bekijken zonder het minste kwaliteitsverlies! Dit resulteert in een hogere ranking in de Google zoekresultaten en zal op termijn meer leads en klanten genereren.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.