Scroll Top

BOMEN-KOPEN.BE

Hebt u vragen rond dit project of wenst u zelf uw website onder handen te nemen? Aarzel dan niet contact op te nemen via onderstaand formulier, we beantwoorden graag al uw vragen!
bomen-kopen-portfolio-mingneau-2
PROJECT

Voor twee jonge, gedreven ondernemers mochten wij aan de slag voor de opbouw van hun e-commerce platform om bomen te verkopen online. Hierbij mochten wij instaan voor het uitwerken van de huisstijl, ontwerp van het logo, de opbouw en het design van de website en het op poten zetten van de webshop. Alles verliep in nauw contact met de klant. Het resultaat is een een gebruiksvriendelijke, frisse en overzichtelijke webwinkel. De webshop is ook eenvoudig zelf verder te beheren door de klant.

het uitwerken van de huisstijl, ontwerp van het logo, de opbouw en het design van de website en het op poten zetten van de webshop.

Na de lancering van het nieuwe concept, stonden wij ook verder in voor de Adwords campagnes in Google, om zo de vindbaarheid en naambekendheid verder te ontwikkelen voor Bomen-kopen.be!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.