Scroll Top

YAWI PURIFIERS

Hebt u vragen rond dit project of wenst u zelf uw website onder handen te nemen? Aarzel dan niet contact op te nemen via onderstaand formulier, we beantwoorden graag al uw vragen!
Yawi-Purifiers-webdesign-mingneau-portfolio
PROJECT

Yawi Purifiers is een jonge, enthousiaste onderneming die zich wil inzetten als ambassadeur van zuivere binnenlucht. Na een intense samenwerking van meer dan één jaar, mocht Webdesign Mingneau samen met de externe partners van Yawi instaan voor de volledige  webontwikkeling van dit gloednieuwe concept. De uitwerking van de huisstijl, grafisch ontwerp van het logo en de volledige opbouw van de website werd aan ons toevertrouwd. Ook het E-commerce gedeelte, dat focust op gebruiksvriendelijkheid werd opgebouwd door ons. Het ontwerp combineert de medische aspecten, de menselijke insteek en voelt vertrouwd aan voor bezoekers. De website is professioneel opgebouwd met oog voor detail en werd onderworpen aan meerdere externe revisies alvorens live te gaan. Het resulteerde in een strakke, hedendaagse website.

De uitwerking van de huisstijl, grafisch ontwerp van het logo en de volledige opbouw van de website werd aan ons toevertrouwd.

Dit project behoort tot een van de meest uitvoerige en arbeidsintensieve projecten uit mijn portfolio. Het resulteerde dan ook in een langdurige samenwerking en een continue verdere ontwikkeling van de digitale strategie van een jong, nieuw en enthousiast bedrijf!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.